PC WIZARD AT UR SERVICE

PC WIZARD AT UR SERVICE
Keep Dis Handy

Again Better Not!

Believe In Urself,..Have Faith,..

Believe In Urself,..Have Faith,..
Wat Else Can I Say...(,")

Monday, September 8, 2008

Native Deen..check it out..


Well, apa pun kena gak cari sumting to post or else tinggal kenangan je la blog gue ni,..heheh..apo nak dikato..(,") so jst check dis group called Native Deen wch woz introduce by a fren..heheh..thnx bro S, its cool & i'll b getting d CD soon, insyaallah God willing.. oh ya, sambil tu jst nak share kemungkinan besaq statesman yg kita sayangi Tun Dr.M mungkin join UMNO balik..heheh..pi mai, pi mai tang tu jugak..heheh..itu lah semangat wira jati Melayu yg di tunjukkan oleh Tun Dr.M.. kalo nak baca lanjut pi la blog gue yg satu lagi tu..yg kekadangan main copy n paste aje sbb masa mula2 buat blog tu ingat nak main tibai camtu ja tp pikiaq2 la ni dh ada org lain yg lebih pandai tulis biaq pi kat depa la, gue pakai copy n paste je la..heheh..apo nak dikato..(",) Neway hiburkan lah hati kita dengan music rap Islam ini..heheh..Native Deen is a Black Group(gagak hitam) but dey r cool n I jst love deir music..enjoy d music brothers & sisters...


1 comment:

red1 said...

Thanks for leading me to these video songs. I didn't know such existed but then, isn't the Deen most high? :)
wasalam!